Pàgines

Qui som

Vam néixer un 8 d'abril de 1950, de mans de la primera generació, els avis, en Jaume Isart i Aurora Quixal.Sent en aquells moments la primera que hi havia a sant Boi,com a papereria i llibreria,perfumeria i objectes de regal. De sempre hem estat implicats en la vida social i hem participat de totes les iniciatives a nivell comercial, associatiu i festiu.

Amb la segona generació,els pares,en Josep Isart i Esperança Valls, van arribar els millors moments, degut al seu esforç i la bona predisposició econòmica per l'entrada de la democràcia. Eren els anys 70 i 80 i érem la papereria de referència a Sant Boi, és forma la primera associació de comerç de Sant Boi i en som socis fundadors, neix l'associació de comerciants del casc antic. Augmentem el nostre camp d'acció,subministrament a oficines i petites fabriques, escriptura de qualitat,decoració nadalenca i pessebres fins, carnestoltes i festa.

I desde mitjans dels anys 90, ho comencem a portar la tercera generació, els germans, la Mima i en Jaume, la conjunció Isart i Valls. Un tàndem que continuem amb la tasca,de ser un comerç de referència en el nostre poble. Un comerç en continua evolució, cercant nous productes i tendències.També seguim teixint noves iniciatives socials, com la fundació l'any 2004 de l'associació de llibreters de Sant Boi conjuntament amb altres llibreries del nostre poble.

Actualment seguim sent referència dins del comerç santboià, cosa que ens omple d'orgull, per què això és el reflex de la tasca ben feta durant molts anys. I seguim sent un punt de trobada per la gent de Sant Boi,que diu: "anem a baix el poble,a ca la tita".