Editorial Ed:B
Preu:19.00€
Català/Castellà
Barcelona, 1771. La jove Constança Clavé, de setze anys, deixa la llunyana
ciutat de Lima després de la mort del seu pare, un diplomàtic al servei del
virrei Manuel de Amat, per iniciar un llarg periple fins a Barcelona i reunir-se
amb els seus avis.
Duu paisatges, gustos i textures gravats a la memòria, i viatja amb la seva
única herència: el quadern de receptes de qui va ser el seu primer mestre a la
cort peruana, el xef Antoine Champel. A la ciutat, la Constança somia
convertir-se en una gran cuinera, malgrat que la seva condició de dona li
barrarà moltes portes.
No obstant això, s’obrirà pas amb coratge i passió entre els carrers d’una
Barcelona convulsa, movent-se entre els grups que criden a la revolució i
aquells altres que freqüenten salons més refinats i exquisits; una esfera de
poder on es mouen personatges fascinants, com el que va ser considerat el primer
gastrònom de l’època, el baró de Maldà.